Barcelonalainen lehti Mundo Deportivo tietää kertoa, ettei Neymaria ja Xavia nähdä Helsingissä ottelussa HJK:ta vastaan. Lehden mukaan kumpikaan ei matkusta Suomeen loukkaantumisen vuoksi. Alex Song ja Ibrahim Afellay eivät astu lentokoneeseen tiettävästi sen takia, että molemmat ovat mahdollisesti vaihtamassa seuraa kesän aikana.

Sen sijaan vasta aiemmin tällä viikolla harjoituksiin palanneet Lionel Messi, Dani Alves ja Javier Mascherano ovat MD:n mukaan tulossa Olympiastadionilla käytävää peliin. Jérémy Mathieun matkustaminen on toistaiseksi epävarmaa lievän loukkaantumisen takia.

Toimittajan sana

Täysin odotettu uutinen, mikäli MD:n tiedot pitävät paikkaansa. Loukkaantuneita pelaajia on turhaa rasittaa lentomatkalla. He eivät olisi kuitenkaan pelanneet ottelussa. Muiden eteläamerikkalaisten pelaajien saapuminen peliin on sen sijaan iloinen uutinen suomalaisyleisön kannalta.