Eibar tiedotti verkkosivuillaan lainanneensa Manu del Moralin Sevillasta. Lainapesti kattaa alkavan kauden. Viime kaudella 30-vuotias laituri pelasi lainalla Elchessä, jonka riveissä hän teki kaksi maalia 24:ssä La Liga -ottelussa.

Diego Mariño puolestaan siirtyy Real Valladolidista lainalle Levanteen. 24-vuotias maalivahti urakoi viime kaudella 28 liigaottelua pääsarjasta pudonneen Valladolidin paidassa.

Levante tiedotti myös tehneensä vuoteen 2017 ulottuvan jatkosopimuksen Simão Maten kanssa. 1,5 vuotta sitten valencialaisseuraan siirtynyt Simão pelasi viime kaudella keskikentän pohjalla 31 liigaottelua.

Toimittajan sana

Manu del Moral olisi ollut Sevillassa ylijäämätavaraa. Eibarille monipuolinen hyökkääjä voi osoittautua hyvinkin tärkeäksi. Del Moral voi pelata sekä keskushyökkääjänä että molemmilla laidoilla.

Mariño voi puolestaan olla Levanten ykkösmaalivahti alkavalla kaudella. Tällä hetkellä joukkuueen kokoonpanosta löytyy kolme maalivahtia: Javi Jiménez, Real Madridista hankittu Jesús Fernández ja Mariño. Jos tällä hetkellä pitäisi veikata, ykkösvahdin paikan ottaa Mariño.

Simãon jatkosopimus oli toinen tärkeä uutinen Levantelle lyhyen ajan sisään. Viime kaudella mosambikilainen dominoi keskikentän pohjaa yhdessä Papakouli Diopin kanssa. Samaa on odotettavissa tälläkin kaudella.