Real Madridin viime kauden kolmosmaalivahti Jesús Fernández siirtyy Levanteen. 26-vuotias allekirjoitti kaksivuotisen sopimuksen, johon kuuluu optio kahdesta seuraavastakin kaudesta.

Fernández pelasi nuoruusvuosinaan Adarven, Villarrealin, Getafen ja Numancian akatemioissa ja reserveissä ennen siirtoaan Real Madrid Castillaan. Neljän Real-kauden aikana espanjalainen pääsi kaksi kertaa edustusjoukkueen tolppien väliin. Viime kaudella otteluita ei tullut tilille yhtään.

Toimittajan sana

Fernández saa kaipaamansa reilun tilaisuuden. Real Madridissa ei ollut mahdollisuuksia. Harva läpimurtoa yrittävä maalivahti onnistuu kampeamaan tieltään Iker Casillasin ja Diego Lópezin kaltaiset maalivahdit. Toki Levantessa on omat paineensa. Viime kaudella joukkue ja kannattajat tottuivat Keylor Navasin uskomattomaan pelaamiseen. Pystyykö Fernández vastaamaan huutoon?