Jérémy Mathieun hankinnasta huolimatta Barcelona on tiettävästi edelleen halukas vahvistamaan keskuspuolustustaan. Huhuissa on pyörinyt muutama nimi, viimeisimpänä Bayern Münchenin Jérôme Boateng.

Radio Marcan mukaan Barcelona olisi valmis maksamaan Bayernin haluman 39 miljoonan euron hinnan Saksan maajoukkuepuolustajasta. Radion mukaan Barca ei ole vielä tehnyt virallista tarjousta. Katalaanilehti Sport puolestaan tiesi kertoa, että Barcelona kyllä etsii uutta topparia, mutta Boatengista seura ei ole kiinnostunut.

Toimittajan sana

25-vuotias Boateng olisi Barcelonalta erinomainen hankinta. 192-senttinen tuore maailmanmestari voi pelata sekä puolustuslinjan keskellä että kummalla tahansa laidalla. Boateng osaa syöttää palloa barcalaiseen tyyliin, mutta lisäksi hän toisi pääpelivoimaa takalinjoille. Kaiken lisäksi hän on isoksi mieheksi yllättävän nopea