Rubén Rochinan siirto Blackburnista Granadaan on käytännössä varma. Sopimuksen yksityiskohdat on jo sovittu ja lääkärintarkastus selvitetty. Enää pitäisi allekirjoittaa paperi, joka sitoo Rochinan Granadaan todennäköisesti neljäksi vuodeksi.

23-vuotias hyökkääjä pelasi viime kauden lainalla Rayo Vallecanossa, jonka paidassa vastuuta tuli 17 liigaottelussa. Maaleja syntyi kolme ja maalisyöttöjä yksi. Barcelonan reserveistä Blackburniin vuonna 2011 siirtynyt Rochina on pelannut aiemmin lainalla myös Real Zaragozassa.

Toimittajan sana

Rochina pelaa lähtökohtaisesti keskushyökkääjänä tai hieman alemmas vedettynä piilokärkenä. Espanjalainen voi tarvittaessa pelata myös hyökkäyksen laidoilla, joten hän on monikäyttöinen pelaaja. Rochinan hankinnalla haettaneen tukea Youssef El Arabille, jolla oli liian suuri vastuu Granadan maalinteosta viime kaudella.