Haris Seferovic vaihtaa Real Sociedadin paidan saksalaisen Eintracht Frankfurtin nuttuun. Eintracht maksaa Sociedadille lähteestä riippuen 3,2-4,4 miljoonan euron siirtokorvauksen. Joka tapauksessa näyttää siltä, että Sociedad saa enemmän, kuin mitä se maksoi Seferovicista Fiorentinalle vuosi sitten.

Viime kaudella 22-vuotias Sveitsin maajoukkuehyökkääjä sai peliaikaa 24:ssä La Liga -ottelussa, mutta hänet nimettiin vain yhdeksän kertaa avaukseen. Tehoja syntyi kahden maalin ja kahden maalisyötön verran. Cup-kilpailuissa Seferovic pelasi yhteensä 15 ottelua ja teki kaksi maalia.

Kesän MM-kisoissa Seferovic pelasi neljä ottelua ja onnistui tekemään yhden maalin. Osuma syntyi Ecuadorin verkkoon.

Toimittajan sana

Sociedad hankki aiemmin kesällä hyökkääjä Alfred Finnbogasonin, joten oli melko loogista, että joku keskushyökkääjistä myytäisiin. Seferovicin myynti oli odotettu sikälikin, että nuorukainen onnistui riitautumaan seuran kannattajien kanssa, ja hänet ehdittiin jopa pidättää ainoan Sociedad-kautensa aikana.