Córdoba on vahvistanut joukkuettaan kahdella lainapelaajalla. Juventuksesta saapuu Fausto Rossi, jonka Córdoba voi halutessaan ostaa itselleen kauden päätteeksi. Toinen lainahankinta on Aleksandr Pantic, joka siirtyy Córdobaan Villarrealista.

23-vuotias Rossi pelaa keskikentän pohjalla. Italialainen ei ole pystynyt lyömään itseään läpi Juventuksessa, vaan lainapesti on seurannut toistaan. Viime kauden Rossi pelasi Real Valladolidissa. 31 liigaottelussa syntyi yksi maali ja kolme maalisyöttöä.

Serbialainen Pantic puolestaan operoi oikeana laitapuolustajana. Tarvittaessa myös topparina pelaava 22-vuotias sai viime kaudella vastuuta yhdeksässä liigaottelussa.

Toimittajan sana

Rossi on perinteinen keskikentän pohjapelaaja, jonka tehtävä on rikkoa vastustajan peliä. Päävalmentaja Albert Ferrer suosii pelijärjestelmää 4-2-3-1, joten Rossille lienee peliminuutteja luvassa.

Pantic puolestaan saanee peliaikaa monipuolisuutensa ansiosta. Oikean pakin paikalla hän taistelee peliajasta Adrián Guninon ja Edu Campabadalin kanssa, topparin tontilla Deividin, Iago Bouzónin ja Uxío Marcosin kanssa. Pantic tuo Córdoban puolustuslinjaan sekä pääpelivoimaa että laadukasta syöttöpelaamista.