Barcelona hankki hiljattain Jérémy Mathieun Valenciasta. Tiettävästi seura on kuitenkin halukas hankkimaan myös toisen keskuspuolustajan tänä kesänä. Viime päivinä huhuissa on pyöritelty nimiä Thomas Vermaelen, Daniel Agger ja Marquinhos.

Brasilialainen uutistoimisto Globoesporte raportoi, että Barcelona olisi tehnyt Paris Saint-Germainille virallisen tarjouksen 20-vuotiaasta Marquinhosista. Samaan hengenvetoon uutistoimisto kertoi, että PSG hylkäsi 43 miljoonan euron tarjouksen. Barcelona on tiettävästi myös yrittänyt kaupata Dani Alvesia PSG:hen osana Marquinhos-kauppaa, mutta sekään ei ole mennyt läpi.

Toimittajan sana

Ensinnäkin, Barcelona tarvitsisi vielä yhden mitat täyttävän topparin. Silloin joukkueessa olisi neljä varsinaista keskuspuolustajaa, ja Javier Mascheranon voisi siirtää omalle paikalleen keskikenän pohjalle.

Toiseksi, Marquinhos olisi hankinta myös tulevia vuosia, eikä vain paria kautta, silmällä pitäen. Samaa ei voi sanoa 30-vuotiaasta Mathieusta. Tällä hetkellä kuitenkin näyttää siltä, ettei PSG aio luopua mistään hinnasta Marquinhosista, joten Barcelonan on käännettävä katseensa edullisempien Vermaelenin ja Aggerin tai vähän kalliimman Mats Hummelsin suuntaan.