Real Sociedad on ostanut Esteban Graneron Queens Park Rangersista. Granero solmi baskiseuran kanssa nelivuotisen sopimuksen.

– Olen kiitollinen kaikille, jotka tekivät tämän mahdolliseksi. Nyt on aika tehdä rajusti töitä, koska la Realilla on kunnianhimoiset tavoitteet, ja me haluamme yltää niihin, Granero sanoi lehdistötilaisuudessa.

Sociedad on Granerolle tuttu. Hän pelasi joukkueessa jo viime kaudella lainalla. Tuolloin keskikenttäpelaajalla oli epäonnea, sillä polvivamma pilasi käytännössä koko kauden. 27-vuotias Granero ehti pelata vain seitsemässä ottelussa, joista yksi tuli QPR:n paidassa.

Toimittajan sana

Real Madridin akatemiasta noussut Granero tuo pelintekovoimaa Sociedadin keskikentän keskustaan. El Pirata on tekninen pelaaja, joka omaa hyvän syöttö- ja laukausarsenaalin. Esimerkiksi syöttöprosentti oli viime kaudella Sociedadin pelaajista korkein. Toki Granero pelasi vain muutaman ottelun, mutta silti. Kaikin puolin hyvä hankinta.