Espanyol tiedotti verkkosivuillaan hankkineensa kaksi pelaajaa Real Zaragozasta. Toppari Álvaro González allekirjoitti viiden vuoden ja keskikenttäpelaaja Paco Montañés neljän vuoden sopimuksen. Transfermarktin tietojen mukaan Espanyol maksoi pelaajista yhteensä 2,5 miljoonan euron korvauksen.

Viime kaudella González pelasi Segundassa 39 ottelua, joissa hän otti 15 keltaista korttia. Barcelonan junioreista noussut Montañes puolestaan urakoi 36 ottelussa tehoin 4+8.

Toimittajan sana

González tuo toivottua leveyttä Espanyolin keskuspuolustukseen. Ennen siirtoa katalaanijoukkueella oli vain kaksi puhdasta topparia kokoonpanossaan. Lähtökohtaisesti Héctor Moreno ja Diego Colotto ovat nokkimisjärjestyksessä Gonzálezin edellä, mutta Colotto on jo 33-vuotias, joten Espanyolin seurajohto saattaa nähdä Zaragoza-hankinnan argentiinalaisen seuraajana.

Montañés puolestaan vahvistaa laituriosastoa. Espanyolilla on riveissään suuri määrä keskisektorin pelaajia, mutta laitureita ei juurikaan. Montañés ei välttämättä ole ainakaan heti avauksen mies, mutta hän saanee peliminuutteja pitkin kautta.