Cristian Ansaldi siirtyy Pietarin Zenitistä Atlético Madridiin. Laitapuolustajan on tiettävästi enää läpäistävä lääkärintarkastus.

27-vuotias argentiinalainen siirtyi vuonna 2008 kotimaansa Newell’s Old Boysista venäläiseen Rubin Kazaniin. Vuosi sitten matka jatkui Zenitiin, jonka riveissä Ansaldi pelasi viime kaudella kaikki kilpailut mukaan lukien vain 19 ottelua.

Toimittajan sana

Ansaldi tuo laitapuolustukseen kaivattua leveyttä. Lähtökohtaisesti hän lienee penkkimies, sillä Guilherme Siqueira pelaa vasemmalla ja Juanfran oikealla. Monipuolisuus auttaa Ansaldia sikäli, että hän voi paikata tarpeen tullen kummalla laidalla tahansa. Uutinen on huono Emiliano Insúalle, Sílviolle ja Javier Manquillolle, joiden peliaika vähenee Ansaldin siirron myötä. Ei pidä ihmetellä, mikäli yksi tai kaksi pelaajaa edellä mainitusta kolmikosta kaupataan muualle kesän aikana.