Alejandro Arribas siirtyy kaksivuotisella sopimuksella Sevillaan. Andalusialaisseura ei maksa siirtokorvausta, sillä Arribas purki hiljattain sopimuksensa Osasunan kanssa. Siirtoa yritettiin jo vuosi sitten, mutta silloin Osasuna hylkäsi tarjouksen.

25-vuotias Arribas aloitti uransa Rayo Majadahondassa, josta hän siirtyi Rayo Vallecanoon. Viimeiset kaksi kautta vierähtivät Osasunan paidassa.

Viime sesongilla Arribas pelasi kahta vaille kaikki liigaottelut. Keltaisia kortteja tuli kerättyä 10, ja kertaalleen Arribas ajettiin suihkun puolelle.

Toimittajan sana

Viime kaudella Osasunan parhaimmistoon kuulunut Arribas vahvistaa entisestään Sevillan keskuspuolustusta. Unai Emeryllä on nyt käytössään viisi topparia: Federico Fazio, Daniel Carrico, Nicolás Pareja, Alberto Botía ja Arribas. Kaikille ei riitä vastuuta. Pystyykö Emery pitämään koko kaartinsa tyytyväisenä?