Argentiinalainen Gerónimo Rulli siirtyy Estudiantesista kauden pituiselle lainalle Real Sociedadiin. Baskiseura tiedotti asiasta verkkosivuillaan. Samalla Sociedad tiedotti, että Rulli siirtyy lainapestin jälkeen uruguaylaiseen Maldonadoon.

22-vuotias maalivahti pelasi viime kaudella 38 ottelua Estudiantesin paidassa. Palloja meni selän taakse 25, ja otteluista 18 päättyi nollapeliin.

Sociedadissa Rulli taistelee peliajasta 30-vuotiaan Eñaut Zubikarain kanssa.

Toimittajan sana

Nuori argentiinalaismaalivahti pelasi hyvän kauden Estudiantesissa. Nyt on aika ottaa seuraava askel uralla. Mitä todennäköisimmin Rulli on Sociedadissa aloittava maalivahti, sillä Zubikarai on suuremmasta elämänkokemuksestaan huolimatta profiililtaan kakkosmaalivahti. Claudio Bravo jätti isot saappaat täytettäviksi. Jää nähtäväksi, onko Rullista tehtävään.