Alejandro Pozuelo siirtyy Valioliigan Swanseasta Rayo Vallecanoon. Siirtosummaa ei kerrottu julkisuuteen.

Espanjalainen keskikenttäpelaaja ehti pelata Swanseassa yhden kauden, jonka aikana tilille kertyi 36 ottelua ja kaksi maalia. Edellisestä ottelusta on jo aikaa, sillä Pozuelo pelasi viimeksi Eurooppa-liigan kamppailussa helmikuussa.

22-vuotias Pozuelo pelaa lähtökohtaisesti kymppipaikalla, mutta häntä voi peluuttaa myös laitahyökkääjänä.

Toimittajan sana

Pozuelo on Rayolta mielenkiintoinen hankinta. Kyse ei missään nimessä ole huonosta pelaajasta, ja 22-vuotiaana Pozuelo voi yhä kehittyä paremmaksi. Lisäksi Rayo sai pelintekijän todennäköisesti melko edullisesti.

Rayossa Pozuelo pelannee kymppipaikalla tai vasempana laitahyökkääjänä. Iago Falquén laina päättyi, joten ainakin vasemman hyökkääjän tontti olisi vapaana. Pozuelo tuo Rayoon syöttö- ja pelintekotaitoa, mikä viittaa siihen, että Madridin lähiöjoukkue pyrkii alkavalla kaudella entistä vahvempaan pallonhallintapeliin.