La Ligan otteluohjelma on arvottu. Liigakausi alkaa 23. elokuuta eli noin kuukauden kuluttua. Virallisessa otteluohjelmassa jokaisen kierroksen kaikki ottelut on merkitty lauantaille, joten ottelupäiviin voi tulla yhden tai kahden päivän heittoa.

Hallitseva mestari Atlético Madrid kohtaa ensimmäisessä ottelussaan vieraskentällä Rayo Vallecanon. Barcelona isännöi Elcheä, ja Real Madrid sarjanousija Córdobaa. Atlético ja Real pelaavat ottelunsa näillä näkymin 25. päivä Espanjan Supercupin vuoksi.

Viime kaudella Segundan voittanut Eibar kohtaa heti Baskimaan derbyssä Real Sociedadin. Kolmas nousija Deportivo La Coruña matkustaa Granadan vieraaksi. Avauskierroksen kenties jännittävin kamppailu pelataan Sevillan ja Valencian välillä.

Real Madrid isännöi kauden ensimmäistä Clásicoa 26. lokakuuta. Toinen painos pelataan Barcelonassa maaliskuun 21. päivä. Madridin derby Realin ja Atlético Madridin välillä nähdään jo kolmannella kierroksella 14. syyskuuta. Toisen kerran joukkueet kohtaavat 8. helmikuuta. Barcelona ja Atlético ottavat toisistaan mittaa 11.1. ja 17.5., eli toiseksi viimeisellä sarjakierroksella.

La Ligan otteluohjelman lisäksi vahvistettiin Espanjan Supercupin ja Copa del Reyn päivämäärät. Real isännöi Supercupin ensimmäistä osaa 19. elokuuta, ja Atlético toista kolme päivää myöhemmin.

Copa del Reyn finaali pelataan alkavalla kaudella joko 30. tai 31. toukokuuta. Realille aiheuttaa lisärasitusta seurajoukkueiden maailmanmestaruusturnaus, joka on vuorossa 10.-20. joulukuuta.

La Ligan avauskierros 23.-25.8.

Sevilla – Valencia
Almería – Espanyol
Celta Vigo – Getafe
Real Madrid – Córdoba
Eibar – Real Sociedad
Rayo Vallecano – Atlético Madrid
Granada – Deportivo La Coruña
Barcelona – Elche
Levante – Villarreal
Málaga – Athletic Bilbao

La Ligan virallinen otteluohjelma pdf-muodossa tässä.