Grzegorz Krychowiak siirtyy ranskalaisesta Stade de Reimsista Sevillaan. Espanjalaisseura tiedotti Krychowiakin lääkärintarkastuksesta, mutta virallista vahvistusta sopimukselle ei ole vielä annettu. Transfermarktin mukaan Sevilla maksaa Krychowiakista reilun kuuden miljoonan euron korvauksen.

– Jos mitään outoa ei tapahdu, allekirjoitan neljän vuoden sopimuksen. La Ligassa on suuria seuroja kuten Sevilla, ja halusin kokeilla jotain erilaista, Krychowiak sanoi ranskalaiselle L’Union-lehdelle.

– Valitsin Sevillan, jotta voisin kehittyä pelaajana. Tavoitteeni on aina kehittyä paremmaksi.

Sevillaa valmentaa Unai Emery, joka tunnetaan hyvänä pelaajien kehittäjänä. 24-vuotias Krychowiak lienee Emeryn mieleen, sillä puolalainen voi pelata keskikentän keskustassa tai puolustavammassa roolissa, tai jopa topparina.

Viime kaudella Krychowiak pelasi Ranskan pääsarjassa 35 ottelua ja teki neljä maalia. Puolan maajoukkueessa tilille on tullut toistaiseksi 19 ottelua.