Costa Rican maalilla MM-lopputurnauksessa loistanut maalivahti Keylor Navas on siirtymässä Levantesta Real Madridin riveihin.

Marcan tietojen mukaan siirto on yksityiskohtia myöten sovittu ja julkistaminen odottaa enää sitä, että Diego Lópezin siirto Real Madridista toisaalle – Napoli ja Monaco ovat listan kärjessä – saa vahvistuksensa.

Navasin sopimuksessa oli 10 miljoonan euron ulosostopykälä ja Real Madrid on valmis nyt tämän summan tiskiin latomaan. Levante oli tilanteessa puun ja kuoren välissä, sillä Navasin sopimusta oli jäljellä enää vuosi ja odottelu olisi voinut merkitä miehen lähtöä vapailla papereilla ensi vuonna.

Navasin kintereillä oli iso joukko Euroopan suurseuroja, mutta Realin valmius pulittaa koko kymmenen miljoonan summan neuvotteluitta käänsi vaa”an Los Blancosin eduksi.