Brasilian ja Barcelonan hyökkääjä Neymar kertoi valinneensa puolensa MM-turnauksen finaalissa. Brasilia putosi nöyryyttävästi finaalista, kun Saksa murjoi välierässä taululle lukemat 7-1. Argentiina puolestaan eteni finaaliin voitettuaan Hollannin rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Perinteisesti Brasilian ja Argentiinan välit ovat olleet kunnon naapurusten tapaan kireät. Siitä huolimatta Neymar toivoo La Albicelesten mestaruutta.

– (Lionel) Messi ansaitsee voittaa maailmanmestaruuden. Hän on ystäväni, toivon hänelle kaikkea hyvää, Neymar sanoi lehdistötilaisuudessa.

Neymar joutuu katsomaan sivusta Brasilian ja Hollannin välisen pronssiottelun. Selkävamma estää nuorukaisen pelit vielä monen viikon ajan. Neymarin selkänikaman haarake murtui kolumbialaisen Juan Zúñigan taklauksesta.

– Kaksi senttiä alemmas ja saattaisin olla pyörätuolissa. En kanna kaunaa, Neymar lisäsi.