Argentiina kaatoi tiistaina pelatussa MM-neljännesvälieräottelussa Sveitsin jatkoajan jälkeen maalein 1-0. Real Madridia edustava Ángel di María iski ottelun ainoan osuman Barcelonan paitaan pukeutuvan Lionel Messin syötöstä.

– Olimme vaikeuksissa, mutta selviydyimme. Emme halunneet odottaa rangaistuspotkuja, vaan halusimme tappaa pelin jatkoajalla. Ajoittain olimme liian hermostuneita, koska emme päässeet maalipaikoille. Tiesimme, että yksikin virhe olisi saattanut johtaa putoamiseemme, Messi sanoi ottelun jälkeen.

– Moni suuri maajoukkue on pudonnut odottamatta, ja moni joukkue on pudonnut, vaikkei kukaan olisi sitä toivonut. Tiedämme, että jokainen ottelu ratkeaa pieniin yksityiskohtiin. Tällä kertaa onni oli puolellamme. Meidän on käytettävä se hyväksemme ja mentävä eteenpäin. Kyse on MM-kisoista, eikä mikään ole helppoa.

Argentiina kohtaa puolivälierissä Belgian, joka kaatoi omassa pudotuspeliottelussaan Yhdysvallat maalein 2-1 – niin ikään jatkoajan jälkeen.