Argentiinan Ángel di María kehui vuolaasti joukkuetoveriaan Lionel Messiä MM-pudotuspelin alla. Mielenkiintoiseksi asian tekee se, että di María edustaa seuratasolla Real Madridia ja Messi Barcelonaa.

– Riippuvuus Messistä on hyväksi. Hän on maailman paras. Kukaan muu ei pysty tekemään niitä asioita, joita hän tekee. Olemme onnekkaita, että meillä on hänet. Hän voittaa kisojen maalikuninkuuden, hän on hyvässä vireessä. Ja se on hyväksi meille, koska se vaikuttaa kaikkiin, di María sanoi toimittajille.

Real Madridin pelaajilla ja etenkin Ballon d’Orin voittaneella Cristiano Ronaldolla saattaa olla sanomista di Maríalle siinä vaiheessa, kun Realin harjoituskausi alkaa. Joka tapauksessa di María puhui myös tiistaina pelattavasta Sveitsi-ottelusta.

– Sveitsi on erilainen vastustaja (verrattuna alkulohko-otteluihin), koska he ovat tulleet pelaamaan. Heillä on hyviä keskikenttäpelaajia ja hyökkääjiä, mutta puolustus ei ole niin hyvä. Siitä tulee avoin ottelu, kuten Nigeriaa vastaan. Meidän on oltava keskittyneitä, emmekä saa tehdä virheitä.