Eibar esitteli uudet pelaajansa Javi Laran ja Dani Garcían yleisölle perjantaina. García pelasi jo viime kauden lainalla Eibarissa, mutta nyt baskijoukkue kiinnitti pelaajan pysyvästi. Kaksivuotisen sopimuksen tehnyt García siirtyy Eibariin Real Sociedadista.

Uusien pelaajien lisäksi Eibar on onnistunut solmimaan tukun jatkosopimuksia nykyisten pelaajien kanssa. Aiemmin uutisoimme Gaizka Garitanon ja Txema Añibarron jatkosopimuksista. Nyt myös 31-vuotias Mikel Arruabarrena ja 24-vuotias Aitor Arregi on sidottu jatkosopimuksiin.

Eibarin kannalta merkittävintä on se, että seura on saanut lähes 92 prosenttia kasaan sarjapaikkaan vaaditusta uudesta pääomasta. Seuran on hankittava pääomaa yhteensä 1 724 272 euroa. Tällä hetkellä kasassa on 1 582 600 euroa. Loput rahat pitäisi saada hankittua 27 päivän kuluessa.