Tulevan kauden liigajoukkueet ovat selvillä. Viimeisen paikan nappasi Córdoba, joka voitti nousukarsintafinaalissa Las Palmasin. Yhteismaalit merkittiin 1-1, mutta vierasmaali teki Córdobasta paremman. Andalusialaisseura nähdään pääsarjassa ensimmäistä kertaa 42 vuoteen.

Sunnuntai-iltana pelattu toinen osaottelu pysyi maalittomana koko ensimmäisen 45-minuuttisen. Heti toisen puoliskon alussa kotijoukkue Las Palmas siirtyi johtoon. Raúl Bravo menetti pallon Nauzet Alemánille, joka jatkoi pelivälineen Carlos Arandalle. Kokenut hyökkääjä jatkoi Apoñolle, joka sijoitti pallon maaliin.

Kotijoukkueen kannattajat olivat sen verran varmoja sarjanoususta, että he alkoivat siirtyä 92. minuutilla katsomosta kentän laidalle. Peli keskeytettiin hetkeksi, ja Las Palmasin Juan Carlos Valerónin oli kehotettava kannattajia palaamaan paikoilleen.

Kun peliä päästiin jatkamaan, Córdoba hyökkäsi rajaheitolla suoraan kotijoukkueen maalille. Sählingin jälkeen meksikolainen Ulises Dávila tuikkasi pallon maaliin ja johdatti Córdoban pääsarjaan. Las Palmasin suuri ilo muuttui sekunneissa suureksi suruksi.