Viime kauden päätteeksi Espanjan kakkostasolle pudonnut Real Betis tiedotti palkanneensa Julio Velázquezin joukkueen uudeksi päävalmentajaksi. Velázquez korvaa tehtävässä Gabriel Calderónin, joka jätti joukkueen kauden päätteeksi.

– Julio Velázquez Santiagosta tulee Real Betisin uusi päävalmentaja 1. heinäkuuta alkaen. Tämä nuori mutta kokenut valmentaja ottaa ohjat erinomaisen Real Murciassa vietetyn kauden jälkeen, Betisin tiedotteessa sanottiin.

Päättyneellä kaudella Velázquez johdtti Murcian Segundassa nousukarsintoihin, joissa tuli takkiin Córdobalta. Nuorella Betisin tiedote osuu naulan kantaan, sillä Velázquez on vasta 32-vuotias.

Espanjalaisluotsi aloitti valmennusuransa jo vuonna 2006. Kaudella 2012-13 hän valmensi puoli vuotta Villarrealia, jossa pisteitä kertyi 1,45 ottelua kohden. Viime kaudella lukema parani 1,47:ään Murcian peräsimessä.