Chelsean keskikenttämies Ramiresia on yhdistetty tiukasti Real Madridiin ja vihjattu samalla Sami Khediran mahdollisesti siirtymisestä vastakkaiseen suuntaan. Chelsean manageri José Mourinho on nyt ampunut huhuilta tylysti siivet poikki.

Mourinho ilmoitti painokkaasti Brasilian maajoukkuemies Ramiresin olevan tärkeä osa Chelsean joukkuetta.

– Ramires pysyy Chelseassa. Hän ei ole myytävänä, Mourinho sanoi Marcalle.

– Minulla on erinomainen ystävyyssuhde tärkeiden Real Madridin ihmisten kanssa ja he tietävät, että Ramires jää Chelseaan.

Samalla Mourinho kiisti myös kaikki huhut pelaajaliikenteestä toiseen suuntaan.

– He tietävät että Ramires ei ole lähdössä, mutta he tietävät myös etten ole kiinnostunut yhdestäkään Real Madridin pelaajasta. Varane ja Khedira? Toistan etten ole kiinnostunut yhdestäkään Real Madridin pelaajasta ja se siitä.