Real Madrid on metsästämässä vahvistusta keskikentälleen ensi kaudeksi ja listan kärkeen on noussut kaksi nimeä. PSG:n Marco Verratti ja Chelsean Ramires ovat vahvasti tapetilla ja kumpaakin yhdistää se tekijä, että he ovat pelanneet päävalmentaja Carlo Ancelottin alaisuudessa.

PSG:n keskikenttämies Verratti on Real-luotsi Ancelottille tuttu pelaaja, sillä Ancelotti nimenomaan hankki hänet Pariisiin Pescarasta PSG:n päävalmentajana ollessaan. Verrattin houkutteleminen Madridiin ei välttämättä ole helppoa, sillä mies itse on kertonut halustaan palata Italiaan. Ancelottin persoona saattaa kuitenkin vaikuttaa ratkaisuun.

– Rakastan Carlo Ancelottia, koska hän luotti minuun niin paljon ja tulen aina olemaan hänelle siitä kiitollinen, 21-vuotias Verratti sanoi Marcan mukaan.

Samankaltainen tarina on myös 27-vuotiaan brasilialaisen Ramiresin taustalla. Ancelotti hankki Ramiresin Chelseaan lontoolaisseurassa vaikuttaessaan kesällä 2010 ja tuntee hänetkin erinomaisesti.

Marcan mukaan keskusteluissa Ancelottin ja seurajohdon kesken ovat nousseet esiin myös Paul Pogban ja Arturo Vidalin nimet, mutta Real-johto ei ole täysin vakuuttunut kummastakaan.