Kreikan lopullinen 23 pelaajan MM-joukkue on nimetty. Päävalmentaja Fernando Santos valitsi mukaan kaksi La Ligassa leipänsä tienaavaa pelaajaa: Granadan maalivahdin Orestis Karnezisin ja Levanten puolustajan Loukas Vyntran.

Karnezis pelasi tällä kaudella kaikki kilpailut mukaan lukien kahdeksan ottelua Granadan maalinsuulla. Vyntralle vastuuta kertyi huomattavasti enemmän: 33 ottelua La Ligassa ja viisi Copa del Reyssä.

Kreikalla on mahdollisuudet jatkopeleihin, sillä joukkue pelaa samassa alkulohkossa Kolumbian, Norsunluurannikon ja Japanin kanssa.

Kreikan MM-joukkue

Maalivahdit: Orestis Karnezis (Granada/ESP), Panagiotis Glykos (PAOK/GRE), Stefanos Kapino (Panathinaikos/GRE).

Puolustajat: Kostas Manolas (Olympiacos/GRE), Giannis Maniatis (Olympiacos/GRE), José Holebas (Olympiacos/GRE), Sokratis Papastathopoulos (Borussia Dortmund/GER), Giorgios Tzavellas (PAOK/GRE), Loukas Vyntra (Levante/ESP), Vasilis Torosidis (Roma/ITA), Vangelis Moras (Verona/ITA).

Keskikenttäpelaajat: Alexandros Tziolis (Kayserispor/TUR), Andreas Samaris (Olympiacos/GRE), Kostas Katsouranis (PAOK/GRE), Giorgos Karagounis (Fulham/ENG), Panagiotis Tachtsidis (Torino/ITA), Ioannis Fetfatzidis (Genoa/ITA), Lazaros Christodoulopoulos (Bologna/ITA) Panagiotis Kone (Bologna/ITA).

Hyökkääjät: Dimitris Salpingidis (PAOK/GRE), Giorgios Samaras (Celtic/SCO), Konstantinos Mitroglou (Fulham/ENG), Theofanis Gekas (Konyaspor/TUR).