La Ligassa on jo ennen kauden päättymistä varmistunut muutamia pelaajasiirtoja ja jatkosopimuksia. Alla kokoelmaa.

Almerían ykkösmaalivahti Esteban siirtyy Espanjan kolmostasolla pelaavaan Real Oviedoon. Tällä kaudella Esteban on pelannut jokaisen Almerían liigaottelun. 37 ottelussa selän taakse on uponnut 71 maalia. 38-vuotias maalivahti on pitänyt tällä kaudella yhdeksän nollapeliä.

Joan Capdevila puolestaan jättää Espanyolin tänä kesänä. Espanjan maajoukkueessa vuosina 2002-2011 pelannut 36-vuotias Capdevila on pelannut tällä kaudella vain viisi ottelua La Ligassa ja toiset viisi Copa del Reyssä.

Elchen puheenjohtajan José Sepulcren mukaan Fran Escribá jatkaa joukkueen päävalmentajana myös tulevalla kaudella. Escribá on valmentanut Elcheä vuodesta 2012. Nousijajoukkue Elche varmisti hiljattain sarjapaikkansa ensi kaudeksi.

Rubén García on allekirjoittanut vuoteen 2018 ulottuvan jatkosopimuksen Levanten kanssa. Lupaava 20-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja pelasi tällä kaudella kaikki kilpailut huomioiden 34 ottelua, joissa nuorukainen iski kolme maalia ja antoi yhden maalisyötön.

Niin ikän lupaava Rubén Pardo on puolestaan allekirjoittanut Real Sociedadin kanssa vuoteen 2018 ulottuvan jatkosopimuksen. Keskikentän keskustassa viihtyvä 21-vuotias on pelannut tällä kaudella kaikki kilpailut huomoiden 43 ottelua. Maaleja Pardo on viimeistellyt kolme ja maalisyöttöjä on tullut tilille 11.