Málaga kaatoi kauden viimeisessä ottelussaan Levanten perjantai-iltana maalein 1-0. Ottelun ainoasta osumasta vastasi Francisco Portillo.

Tunnin pelin kohdalla Levanten maalivahti Keylor Navas liukui irtopallon suoraan Portillolle, joka malttoi odottaa hetken ja laukoi sitten Málagan voittoon. Ottelu olisi voinut päättyä suurempiinkin numeroihin, sillä kotijoukkue sai lisäajalla rangaistuspotkun, jonka José Manuel Casado tälläsi katsomoon.

Kaiken kaikkiaan ottelu oli melko yksipuolinen. Málaga voitti maalipaikat peräti 25-2. Levante ei saanut yhtään laukausta kohti Málagan maalia. 10 minuuttia ennen täyttä aikaa Papakouli Diopin ulosajo synkensi Levanten iltaa entisestään.

Málagan päävalmentajalle Bernd Schusterille ottelu oli hyvä tapa jättää jäähyväiset. Schuster sai hiljattain tiedon, ettei hänen pestiään jatketa tämän kauden jälkeen. Pienien vaikeuksien jälkeen saksalaisvalmentaja luotsasi andalusialaiset lopulta sijoille 11-13. Lopullinen sijoitus määräytyy Espanyolin ja Rayo Vallecanon viimeisten otteluiden jälkeen.

Kaiken kaikkiaan Schuster pärjäsi viime kaudesta heikentyneen Málagan peräsimessä kohtuullisen mukavasti. Pisteitä kertyi keskimäärin 1,18 ottelua kohden, mikä on toki heikoin lukema Schusterin uralla.

La Liga perjantaina

Málaga – Levante 1-0 (0-0)
1-0 Francisco Portillo (60.)