Borussia Mönchengladbachin valmentaja Lucien Favre paljasti, että joukkueen maalivahti Marc-André ter Stegen siirtyy tulevaksi kaudeksi Barcelonaan.

– Ter Stegen siirtyy Barcaan tänä kesänä. Tällainen tilaisuus tulee eteen ehkä kerran elämässä ja siihen on tartuttava, Favre sanoi SRF:n haastattelussa.

22-vuotiaan ter Stegenin siirto on ollut lähes virallista tietoa jo monen kuukauden ajan. Pelaaja itse sanoi viime viikonloppuna tehneensä sopimuksen merkittävän seuran kanssa. Tiettävästi Barcelona ei ole toistaiseksi halunnut tiedottaa siirrosta kunnioituksesta joukkueen monivuotista ykkösmaalivahtia Víctor Valdésia kohtaan.

Vielä ei tiedetä, hankkiiko Barcelona toisenkin maalivahdin kesän siirtomarkkinoilta. Joukkueen tämän hetken pelaava maalivahti José Manuel Pinto on jo 38-vuotias, ja hänen sopimuksensa päättyy tähän kauteen.