Sveitsin 23 pelaajan MM-joukkue on nimetty. La Ligasta otettiin mukaan kaksi pelaajaa: Real Sociedadin Haris Seferovic ja Valencian Philippe Senderos. Ryhmään voidaan vielä tehdä muutoksia, mutta ilman loukkaantumisia muutoksia tuskin tulee.

Hyökkääjä Seferovic on pelannut tällä kaudella kaikki kilpailut mukaan lukien 39 ottelua tehoilla 4+2. Topparina operoiva Senderos on puolestaan tällä kaudella pelannut 25 ottelussa. Hän siirtyi Valenciaan Fulhamista tammikuun siirtoikkunan aikana.

Ottmar Hitzfeldin johtama Sveitsi kohtaa E-lohkossa Ranskan, Ecuadorin ja Hondurasin.

Sveitsin MM-joukkue

Maalivahdit: Diego Benaglio (Wolfsburg/GER), Roman Bürki (Grasshopper/SUI), Yann Sommer (Basel/SUI)

Puolustajat: Johan Djourou (Hamburg/GER), Michael Lang (Grasshopper/SUI), Stephan Lichtsteiner (Juventus/ITA), Ricardo Rodríguez (Wolfsburg/GER), Fabian Schär (Basel/SUI), Philippe Senderos (Valencia/ESP), Steve von Bergen (Young Boys/SUI), Reto Ziegler (Sassuolo/ITA)

Keskikenttäpelaajat: Tranquillo Barnetta (Eintracht Frankfurt/GER), Valon Behrami (Napoli/ITA), Blerim Dzemaili (Napoli/ITA), Gelson Fernandes (Freiburg/GER), Gökhan Inler (Napoli/ITA), Xherdan Shaqiri (Bayern München/GER), Valentin Stocker (Basel/SUI), Granit Xhaka (Borussia Mönchengladbach/GER).

Hyökkääjät: Mario Gavranovic (Zürich/SUI), Josip Drmic (Nürnberg/GER), Haris Seferovic (Real Sociedad/ESP), Admir Mehmedi (Freiburg/GER)