Alejandro Sabella julkaisi melko odotetun Argentiinan alustavan MM-ryhmän. 30 pelaajan joukkueesta puuttuu hyvän kauden Juventuksessa pelannut Carlos Tévez, mutta sitä osattiin odottaa. Kenties suurempi yllätys on, että myös PSG:n Javier Pastore jäi jo tässä vaiheessa joukkueen ulkopuolelle. Nyt mukana olevista pudotetaan vielä seitsemän pois 2. kesäkuuta mennessä.

La Ligasta mukana ovat Barcelonan Lionel Messi ja Javier Mascherano, Real Madridin Ángel di María, Getafen Lisandro López, Celta Vigon Augusto Fernández ja Atlético Madridin José Sosa.

Vaikka Tévez jätettiin joukkueesta ulos, Argentiinan hyökkäys on paperilla hurja. Messin ja di Marían lisäksi ryhmässä ovat mm. Manchester Cityn Sergio Agüero, Napolin Gonzalo Higuaín ja PSG:n Ezequiel Lavezzi.

Argentiina pelaa alkulohkossa F yhdessä Bosnia ja Hertsegovinan, Iranin ja Nigerian kanssa.

Argentiinan alustava MM-joukkue

Maalivahdit: Sergio Romero (Monaco/FRA), Mariano Andújar (Catania/ITA), Agustín Orión (Boca Juniors/ARG)

Puolustajat: Ezequiel Garay (Benfica/POR), Federico Fernández (Napoli/ITA), Pablo Zabaleta (Manchester City/ENG), Marcos Rojo (Sporting Lissabon/POR), José María Basanta (Monterrey/MEX), Hugo Campagnaro (Inter/ITA), Nicolás Otamendi (Atletico Mineiro/BRA), Martín Demichelis (Manchester City/ENG), Gabriel Mercado (River Plate/ARG), Lisandro López (Getafe/ESP)

Keskikenttäpelaajat: Fernando Gago (Boca Juniors/ARG), Lucas Biglia (Lazio/ITA), Javier Mascherano (Barcelona/ESP), Éver Banega (Newell’s Old Boys/ARG), Ángel di María (Real Madrid/ESP), Maxi Rodríguez (Newell’s Old Boys/ARG), Ricardo Álvarez (Inter/ITA), Augusto Fernández (Celta Vigo/ESP), Enzo Pérez (Benfica/POR), Jose Sosa (Atletico Madrid/ESP), Fabian Rinaudo (Catania/ITA)

Hyökkääjät: Sergio Agüero (Manchester City/ENG), Lionel Messi (Barcelona/ESP), Gonzalo Higuaín (Napoli/ITA), Ezequiel Lavezzi (Paris Saint-Germain/FRA), Rodrigo Palacio (Inter/ITA), Franco di Santo (Werder Bremen/GER)