Cardiffin päävalmentaja Ole Gunnar Solskjaer paljasti, että Real Valladolidin hyökkääjä Javi Guerra siirtyy tulevaksi kaudeksi Cardiffiin. Siirto on varma, vaikka Cardiff putosi päättyneellä kaudella Valioliigasta Mestaruussarjaan. Siirtosummaa Cardiffin ei tarvitse maksaa, sillä Guerran sopimus Valladolidin kanssa päättyy tähän kauteen.

– Hän siirtyy meille, kyllä. Sopimus on vedenpitävä ja kaikki paperit on allekirjoitettu, Solskjaer sanoi Wales Onlinelle.

– Hänen on vielä läpäistävä lääkärintarkastus. Hän hoitaa sen tässä kuussa, kunhan Espanjan liiga päättyy.

Ennen siirtymistään 31-vuotiaalla Guerralla on vielä työnsarkaa, mikäli hän mielii pitää Valladolidin Espanjan pääsarjassa. Ennen viimeistä kierrosta Valladolid on sarjassa toiseksi viimeisenä. Sarjapaikan säilyttäminen vaatisi voittoa Granadasta ja Osasunan, Granadan tai Getafen epäonnistumista.

Guerra on hoitanut oman leiviskänsä, sillä kaikki kilpailut huomioiden 38 ottelussa on syntynyt 16 maalia. 15 liigamaalia oikeuttaa La Ligan maalipörssissä kahdeksanteen sijaan.