Alejandro Gálvez siirtyy Rayo Vallecanosta Bundesligan Werder Bremeniin. 24-vuotias keskuspuolustaja allekirjoitti Bremenin kanssa kolmevuotisen sopimuksen. Saksalaisseura kertoi siirrosta verkkosivuillaan.

– Hän on nuori ja hyvin harjoitellut toppari, joka on pelannut hallitsevan maailmanmestarin ja Euroopan mestarin sarjassa ja saanut reilusti pelikokemusta. Olen iloinen, että saimme hänet Bremeniin. Olen varma, että hän tasapainottaa joukkuettamme, Bremenin manageri Thomas Eichin sanoi.

190-senttinen Gálvez on pelannut tällä kaudella kaikki kilpailut huomioiden 30 ottelua, joissa on syntynyt kaksi maalia. Kortteja Gálvez on kerännyt melkoisen määrän. 13 keltaisen kortin lisäksi nuorehko puolustaja on ottanut yhden punaisen.

Ennen Rayoa Gálvez ehti pelata yhden kauden Sporting Gijónissa. Kaiken kaikkiaan puolustaja on pelannut urallaan 66 liiga- ja kahdeksan Copa del Rey -ottelua.