Kolme Atlético Madridin pelaajaa mahtui Uruguayn alustavaan 25 pelaajan MM-joukkueeseen. Diego Godín, José Giménez ja Cristian Rodríguez saivat kutsun päävalmentaja Óscar Tabárezilta. Atlético-pelaajien lisäksi myös Espanyolin Christian Stuani valittiin alustavaan ryhmään. 25 pelaajan joukkueesta pudotetaan vielä kaksi pelaajaa ennen kisojen alkamista.

Vaikka Atleti sai joukkueeseen kolme pelaajaa, Uruguayn tähti on loistavan kauden Valioliigassa pelannut Luis Suárez. Hyökkäykseen on muutenkin tarjolla kovia nimiä, mm. Edinson Cavanin ja Diego Forlánin muodossa.

Uruguay pelaa kivikovassa alkulohkossa D yhdessä Italian, Englannin ja Costa Rican kanssa.

Uruguayn alustava MM-joukkue

Maalivahdit: Fernando Muslera (Galatasaray/TUR), Martín Silva (Vasco da Gama/BRA), Rodrigo Muñoz (Libertad/PAR)

Puolustajat: Diego Lugano (West Bromwich Albion/ENG), Diego Godín (Atlético Madrid/ESP), José Giménez (Atlético Madrid/ESP), Martín Cáceres (Juventus/ITA), Maxi Pereira (Benfica/POR), Jorge Fucile (Porto/POR), Sebastián Coates (Nacional/URU).

Keskikenttäpelaajat: Egidio Arévalo Ríos (Morelia/MEX), Wálter Gargano (Parma/ITA), Diego Pérez (Bologna/ITA), Sebastián Eguren (Palmeiras/BRA), Álvaro González (Lazio/ITA), Alejandro Silva (Lanus/ARG), Álvaro Pereira (San Pablo/BRA), Cristian Rodríguez (Atlético Madrid/ESP), Gastón Ramírez (Southampton/ENG), Nicolás Lodeiro (Botafogo/BRA).

Hyökkääjät: Luis Suárez (Liverpool/ENG), Edinson Cavani (PSG/FRA), Diego Forlán (Cerezo Osaka/JPN), Christian Stuani (Espanyol/ESP), Abel Hernández (Palermo/ITA)