Lauantaina pelattiin poikkeuksellisesti vain kaksi La Liga -kamppailua. Valencian paikallisottelussa Levante kaatoi Valencian maalein 2-0. Aiemmin illalla Villarreal murskasi Rayo Vallecanon lukemin 4-0.

Levanten ja Valencian välisessä ottelussa molemmat maalit nähtiin viimeisen 20 minuutin sisällä. 70 minuutin kohdalla kokenut Ricardo Costa puski pallosta ohi, Ángel Rodríguez ehti irtopalloon ja viimeisteli lukemat 1-0:aan. Toisen maalin iski Andreas Ivanschitz. Syötön osumaan tarjoili Víctor Casadesús. Pari minuuttia ennen täyttä aikaa Levanten Pedro López ajettiin ulos kentältä, mutta Valencia ei kyennyt hyödyntämään ylivoimaansa.

Illan aiemmassa pelissä Ikechukwu Uche vei Villarrealin johtoon. Giovani dos Santos pelasi loistavan pystysyötön linjan taakse juosseelle Mateo Musacchiolle, joka tarjoili Uchelle tyhjän maalin. Osuma oli Uchelle kauden 12:s La Ligassa.

Ennen puoliaikaa Bruno Soriano lisäsi isäntien johdon 2-0:aan. Maali syntyi jälleen näyttävän syöttökuvion tuloksena. Ratkaisevan syötön osumaan tarjoili Javier Aquino.

Jonathan Soriano viimeisteli kolmannen maalin vierasjoukkueen puolustuksen avustamana. Jaume Costa tuikkasi viimeisen niitin vapaapotkun jälkitilanteesta. Rubén torjui Manuel Triguerosin vapaapotkun rangaistusalueen rajalta, mutta Costa oli ensimmäisenä paikalla iski pallon maaliin. Tilannetta edelsi Rayo-pelaaja Anaitz Arbillan punaisen kortin arvoinen rike.

Voiton myötä Villarrealilla on vielä mahdollisuus nousta sarjataulukossa kuudenneksi. Se tosin vaatisi Real Sociedadilta tappioita kahdesta viimeisestä ottelusta. Levante nousi voitollaan Celta Vigon ja Valencian ohi kahdeksanneksi. Tappiosta huolimatta Rayolla ei ole huolta putoamisesta. Joukkue on Valencian perässä 11:ntenä.

La Liga lauantaina

Villarreal – Rayo Vallecano 4-0 (2-0)
1-0 Ikechukwu Uche (22.)
2-0 Bruno Soriano (42.)
3-0 Jonathan Pereira (55.)
4-0 Jaume Costa (64.)

Levante – Valencia 2-0 (0-0)
1-0 Ángel Rodríguez (70.)
2-0 Andreas Ivanschitz (81.)