Fausto Rossi ei tällä hetkellä tiedä, missä hän pelaa tulevalla kaudella. Juventus omistaa Rossin pelaajaoikeudet, mutta Real Valladolidkin olisi potentiaalinen vaihtoehto. Rossi on pelannut koko kauden lainalla putoamista vastaan taistelevassa Valladolidissa.

– Tulevaisuuteni? En ole puhunut asiasta Juven kanssa. Tunnen oloni hyväksi täällä (Valladolidissa), vaikkakin kaikki riippuu viimeisistä otteluista, Rossi sanoi Tuttosportille.

– Ihmiset Valladolidissa ovat olleet hyvin ystävällisiä, mutta kun tein maalin Barcaa vastaan, suhteeni kaupunkiin ja faneihin muuttui. Siitä on monta vuotta, kun tämä seura on venynyt sellaiseen tulokseen, Rossi sanoi viitaten maaliskuun 1-0-voittoon.

Juventuksessa 23-vuotias keskikenttäpelaaja ei todennäköisesti saisi sitä roolia, joka hänelle on Valladolidissa annettu. Tällä kaudella pelejä on kertynyt kaikki kilpailut mukaan lukien 31.