Real Madrid jäi jo toisessa perättäisessä liigaottelussaan tasapeliin. Tällä kertaa Real Valladolid piinasi Madridia 1-1-tasapelillä. Kaiken lisäksi Cristiano Ronaldo loukkaantui, joten ilta oli kaikin puolin huono kokemus Real Madridille.

Ottelun ensimmäinen tilanne syntyi Valladolidin päätyyn. Ángel di María lähetti pallon rangaistusalueelle, ja kotijoukkueen puolustajan Marc Valienten purkupallo oli leijailla omaan maaliin.

Pari minuuttia myöhemmin Valladolidilla oli erinomainen tilaisuus siirtyä johtoon. Zakarya Bergdich eteni vasemmalta ja keskitti kohti Javi Guerraa. Keskitys oli hyvä, mutta Guerra ei onnistunut suuntaamaan puskuaan kohti maalia.

Ei mennyt kauan, kun vierasjoukkue sai todella huonoja uutisia. Ronaldo jouduttiin vaihtamaan loukkaantumisen takia pois kentältä. Hänen paikkansa otti Álvaro Morata.

Ramos jälleen maalinteossa

25. minuutilla Ángel di María kokeili laukaustaan, ohi maalin. Hiukan myöhemmin argentiinalainen yritti vapaapotkusta, tällä kertaa yli.

Seuraavan vapaapotkun Real Madrid sai noin 25 metristä. Ronaldon ja Gareth Balen oltua sivussa Realin viime otteluiden sankari Sergio Ramos asettui pallon taakse. Eikä toppari pettänyt taaskaan. Komea laukaus maalivahti Jaime Jiménezin käsien kautta maaliin. Maali oli Ramosille viides neljän viime ottelun aikana.

Melko laiskavauhtisessa pelissä ei maalipaikoilla juhlittu. Reilun tunnin pelin jälkeen kotijoukkue onnistui vapauttamaan Carlos Peñan rangaistusalueen vasempaan laitaan. Peña odotti ja odotti, ajautui lopulta liian pieneen kulmaan ja laukaus painui ohi maalin.

Muutamaa minuuttia myöhemmin Jeffrén keskitti, ja Javi Guerra iski saksipotkulla – hieman ohi maalin.

Vaihtomies Osorion ratkaisu

Yhtäkkiä, muutamaa minuuttia ennen täyttä aikaa, tilanne muuttui päälaelleen. Álvaro Rubio pelasi Valladolidin kulmapotkun Humberto Osoriolle, jonka jatko upposi Asier Illarramendin kautta maaliin ohi Iker Casillasin. Osorio oli tullut kymmenisen minuuttia aiemmin vaihdosta kentälle, joten maali mahtoi maistua makealta.

Vierasjoukkue aloitti vimmatun takaa-ajon, joka oli päättyä huonosti. Kotijoukkue pääsi vastahyökkäykseen kolmella yhtä vastaan. Bergdychin onneton ratkaisu vesitti kuitenkin Valladolidin hyökkäyksen.

Bergdych ei onnistunut, mutta ei onnistunut Real Madridin takaa-ajokaan. Madrid joutui tyytymään yhteen pisteeseen, joten Los Blancosilla on nyt 84 pistettä, neljä vähemmän kuin Atlético Madridilla ja piste vähemmän kuin Barcelonalla. Mitä todennäköisimmin Madridin valkoinen ryhmä ei yllä tällä kaudella liigamestaruuteen.

Valladolidille piste oli hyvin arvokas taistelussa putoamista vastaan. Tasapelin myötä Valladolid nousi putoamisviivan yläpuolelle sijalle 16.

Kokoonpanot

Real Valladolid

1 Jiménez
2 Rukavina
4 Valiente
15 Mitrovic
17 Peña
18 Rubio
22 Pérez -> Baraja (82.)
24 Jeffrén -> Osorio (74.)
10 González -> Larsson (64.)
21 Bergdich
9 Guerra

Real Valladolid, vaihtopenkki

8 Baraja
11 Larsson
13 Mariño
7 Osorio
14 omar
6 Rueda
16 Sastre

Real Madrid

1 Casillas
18 Nacho
3 Pepe
4 Ramos
5 Coentrão
19 Modric
14 Alonso
23 Isco -> Illarramendi (73.)
22 di María
9 Benzema -> Marcelo (77.)
7 Ronaldo -> Morata (9.)

Real Madrid, vaihtopenkki

16 Casemiro
24 Illarramendi
6 Khedira
38 Llorente
25 López
12 Marcelo
21 Morata

La Liga keskiviikkona

Real Valladolid – Real Madrid 1-1 (0-1)
0-1 Sergio Ramos (35.)
1-1 Humberto Osorio (87.)