Tito Vilanovan kuolema on koskettanut monia ihmisiä ympäri maailman. Pelipaidan värillä tai urheilulajilla ei ole merkitystä tällaisessa tilanteessa. Vilanova menehtyi perjantaina syöpään 45-vuotiaana. Muistosanat on poimittu Marcan sivuilta.

Lionel Messi, Barcelona
”En ikinä unohda sinua Tito. Ikuisesti kanssasi. Kaikki rakkauteni hänen perheelleen.”

Éric Abidal, Monaco (ex-Barcelona)
”Kaiken sen jälkeen, mitä koimme yhdessä, tulen muistamaan sinut aina, RIP. Kiitos, että taistelit. Rakkauteni ja tukeni hänen perheelleen.”

Víctor Valdés, Barcelona
”Tito Vilanova, yksi parhaista valmentajista urallani. Kiitos kaikesta, mitä annoit meille! RIP.”

Rafael Nadal, tennispelajaa
”Kaikki tukeni hänen perheelleen. Tämä on suuri tragedia. Kaikkea parasta hänen vaimolleen ja lapsilleen.”

Fernando Alonso, formula-ajaja
”Surullista tällaisina päivinä. RIP Tito Vilanova. Pahuksen tauti.”

Alberto Contador, pyöräilijä
”Vilpittömät surunvalitteluni Vilanovan perheelle. Perhanan tauti! RIP.”

Andrés Iniesta, Barcelona
”Minulla ei ole sanoja. Olet ollut ja olet edelleen esimerkillinen. Olen ylpeä, että olen saanut kuulua elämääsi. En ikinä unohda sinua. Voimia perheellesi! Lepää rauhassa valmentaja.”

Cesc Fàbregas, Barcelona
”Tapasin sinut ensimmäistä kertaa 14 vuotta sitten, ja voin sanoa, että sinun kaltaisiasi ihmisiä on hyvin vähän. Kiitos, että luotit aina minuun, autoit minua kehittymään ja pääsemään henkilökohtaisten ja ammatillisten esteiden yli. Meillä on sinulle aina paikka sydämissämme. Lepää rauhassa Tito.”

Florentino Pérez, Real Madrid
”Haluan ilmaista syvimmän suruni Tito Vilanovan kuoleman takia ja välittää Real Madridin puolesta surunvalittelumme, rakkauden ja tuen hänen perheelleen, FC Barcelonalle ja ennen kaikkea hänen vaimolleen ja lapsilleen.”

Iker Casillas, Real Madrid
”Hyvin surullinen päivä jalkapallomaailmalle. RIP Tito Vilanova, (olet) kaikille esimerkki voimasta ja rohkeudesta.”

José Mourinho, Chelsea
”Tito Vilanovan kuolema on surullinen päivä jalkapallolle, Barcelonalle ja ennen kaikkea hänen perheelleen ja ystävilleen. Kaikkien Chelsea FC:n puolesta, lähetän syvimmät surunvalitteluni tällä vaikeimmalla hetkellä.”

Michel Platini, Uefa
”Olin syvästi surullinen kuullessani uutisen Tito Vilanovan menehtymisestä. Hän oli hieno persoona ja fantastinen valmentaja, joka muistetaan aina työstään FC Barcelonassa. Lähetän surunvalitteluni Titon perheelle ja seuralle.”