Unkarilainen Mátyás Tajti siirtyy Barcelonaan. Asiasta uutisoi Mundo Deportivo. Madridissa uskottiin, että 15-vuotias Tajti siirtyisi Realiin, sillä seuralla on vahva yhteys unkarilaiseen Ferenc Puskás -akatemiaan, johon keskikenttäpelaaja on kuulunut. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että Tajti on päättänyt valita Barcelonan ennen Real Madridia.

– Se ei ole enää mikään salaisuus. Mátyás on allekirjoittanut Barcan kanssa kolmen vuoden sopimuksen, Tajtin isä Jozsef sanoi ESPN:n mukaan.

Tiedot kertovat, että Tajti siirtyy Barcelonan La Masia -akatemiaan kesäkuussa, kun hän täyttää 16.

Barcelona on laittanut rattaat pyörimään oikein urakalla. Mundo Deportivon mukaan myös 16-vuotias Dino Halilovic siirtyy Barcelonan junioriakatemiaan. Aiemmin keväällä Barca tiedotti sopimuksesta Dinon isoveljen Alenin, 17, kanssa.

Pelaajasiirtojen tekeminen mahdollistui, kun Fifa ilmoitti jäädyttäneensä Barcelonalle langetetun siirtokiellon. Näillä näkymin Barca voi myydä ja ostaa pelaajia normaalisti ainakin tulevan kesän siirtoikkunan ajan.