Vuoristoratamaisesti viime aikoina pelannut Villarreal kaatui Málagan käsittelyssä maanantain ainoassa La Liga -ottelussa maalein 2-0. Villarreal ei onnistunut maalinteossa, vaikka joukkue sai pelata viimeisen vartin ylivoimalla.

Ottelun ensimmäisen maalin iski Roque Santa Cruz. Samuel pelasi kuudennella peliminuutilla pallon rangaistusalueen sisään Santa Cruzille, joka joutui suojaamaan pelivälineen pieneen kulmaan mutta onnistui silti sijoittamaan lukemat 1-0:aan.

Sergi Darder vastasi jälkimmäisestä osumasta, joka syntyi 53. minuutilla. Nordin Amrabat tarjoili maaliin loistavan esityön. Amrabatin ilta loppui ennen aikojaan 20 minuuttia myöhemmin, mutta Villarreal ei onnistunut käyttämään Málaga-pelaajan ulosajoa hyödykseen.

Voiton myötä Málagan sarjapaikka alkaa olla varma. Neljä kierrosta ennen sarjan päättymistä ero putoamisviivaan on jo yhdeksän pistettä.