Manchester United on tehnyt tarjouksen Barcelonan Alex Songista. Asiasta uutisoi Goal.com-sivusto. Sivuston mukaan United on valmis käyttämään Songiin 15 miljoonaa euroa.

Tiettävästi myös Liverpool, AC Milan ja Atlético Madrid ovat keskikenttäpelaajan kintereillä. Goal.comin mukaan United on kuitenkin tällä hetkellä tarjouskilvan kärjessä.

Keskikentän pohjalla ja tarvittaessa topparina pelaava Song siirtyi Barcelonaan Arsenalista vuonna 2012. Tuolloin siirtosumma oli noin 18 miljoonaa euroa.

Tällä kaudella Song on pelannut kaikki kilpailut mukaan lukien 28 ottelussa, mutta hän on ollut avauskokoonpanossa vain 17 kertaa. Niillä kerroilla kun Song on päässyt pelaamaan, esitykset eivät ole vakuuttaneet. Kaiken kaikkiaan Song on edustanut vajaan kahden kauden aikana Barcelonaa 62 ottelussa.

Songin lähtöaikeista on puhuttu jo pitkään, mutta tällä hetkellä suurin este siirrolle on Fifan Barcelonalle langettama siirtokielto. Mikäli kielto pysyy voimassa, Barcelona ei myy eikä osta yhtään pelaajaa tulevana kesänä.