Atlético Madrid teki tempun, jota harva olisi uskonut ennen kautta. Joukkue kaatoi Mestarien liigan puolivälierissä Barcelonan ja eteni välieriin yhteismaalein 2-1.

– Olemme onnellisia, koska voitimme suuren kilpailijan, jolla on hieno historia. Nyt olemme rauhallisia, koska tiedämme ettei tämä ole loppu. Yritämme palautua niin nopeasti kuin mahdollista, koska sunnuntaina on seuraava ottelu, Atlético Madridin päävalmentaja Diego Simeone sanoi Uefan verkkosivuilla.

Atlético myllytti etenkin ensimmäiset 10-15 minuuttia peliä miten tahtoi. Joukkue osui epäonnekseen kolme kertaa maalipuihin mutta myös kerran maaliin. Tuo osuma riitti jatkopaikkaan.

– Ensimmäiset 20 minuuttia olivat erinomaisia mitä tulee asenteeseemme, intensiteettiimme ja pelaamisemme tasoon. Sitten Barca pääsi mukaan peliin ja loi joitain tilanteita, joten asiat muuttuivat hankalammiksi meidän kannaltamme, Simeone mietti.

– Pelaajani eivät tarvitse motivointia. He tarvitsevat turvaa, päättäväisyyttä ja kykyä saada parhaansa ulos. Ihailen näitä pelaajia. Ihailen heidän sitoutumistaan ja tapaa, jolla he työskentelevät joukkueena.

Diego Costan ja Arda Turanin oltua sivussa Adrián López nostettiin avaukseen. Etenkin alkuvaiheessa peliä Adrián pelasi erittäin hyvin.

– Adrián oli erinomainen ensimmäisellä puoliajalla. Hän lähes teki maalin ja pelasi hyvin yhteen Koken ja David Villan kanssa. Sen lisäksi että pääsimme jatkoon olen iloinen, että Adrián on löytänyt parhaan kuntonsa. Toistan: Adrián on eri pelaaja nyt, mikä antaa meille vaihtoehtoja, Simeone sanoi.