Rayo Vallecano käänsi kurssinsa Real Madridille kärsityn 0-5-tappion jälkeen. Lauantain myöhäisottelussa kaatui Celta Vigo maalein 3-0.

Rubén Rochina aloitti maalinteon 26. minuutilla. Alberto Bueno iski kaksi seuraavaa osumaa. Molemmat maalit syntyivät rangaistusalueen oikean puolen kulmasta. Ensimmäinen upposi sisään etukulmasta ja toinen takakulmasta.

Celtalle tarjottiin mahdollisuutta takaa-ajoon, sillä Rayon vasen pakki Razvan Rat ajettiin suoralla punaisella suihkuun 64. minuutilla. Pallonhallinnasta huolimatta Celta ei kyennyt käyttämään ylivoimaa hyväkseen.

Voitto nosti Rayon sarjataulukossa ainakin hetkellisesti sijalle 11. Eroa putoamisviivaan on tällä hetkellä kuusi pistettä. Celta Vigolla on sama määrä pisteitä (36) kuin Rayolla, Celtan sijoitus on 12:s.