Putoamista vastaan taisteleva Elche onnistui kartuttamaan pistetiliään yhdellä, kun joukkue isännöi tiistai-iltana Athletic Bilbaoa. Joukkueet loivat yhteensä 20 maalipaikkaa, mutta ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin. Monesta maalipaikasta huolimatta Elche onnistui laukomaan vain kaksi kertaa maalia kohti. Athleticin saldo oli vieläkin heikompi. Baskijoukkueen pelaajat hätyyttelivät Manu Herreran vartioimaa Elche-maalia vain yhdellä laukauksella.

Illan aiemmassa ottelussa Málagan Pablo Pérez oli monessa mukana, kun Espanyol haki täyden pistepotin La Rosaledalta. Ottelu päättyi vieraiden 2-1-voittoon. Sergio García vei Espanyolin johtoon reilun puolen tunnin pelin jälkeen. Pérez tasoitti käytännössä heti perään. Ottelun ratkaisu nähtiin vartti ennen täyttä aikaa. García tarjoili syötön, ja Pizzi ratkaisi ottelun Espanyolille. Málagan takaa-ajo kuihtui lopullisesti pari minuuttia Pizzin maalin jälkeen. Aiemmin ottelussa maalin tehnyt Pérez otti illan toisen varoituksensa ja sitä myötä suihkukomennuksen.

La Liga tiistaina

Málaga – Espanyol 1-2 (1-1)
0-1 Sergio García (33.)
1-1 Pablo Pérez (34.)
1-2 Pizzi (76.)

Elche – Athletic Bilbao 0-0