Rayo Vallecanon hyvä kevätvire jatkui La Ligan 29. kierroksella. Vieraskentällä pelannut Rayo punnersi 1-1-tasapelin niin ikään putoamista vastaan taistelevan Real Valladolidin vieraana. Ottelu oli Rayolle jo neljäs putkeen ilman tappiota.

Valladolid meni johtoon Ze Castron omalla maalilla, kun peliä oli takana seitsemän minuuttia. Tilastojen valossa peliä hallinnut Rayo onnistui tasoittamaan juuri ennen taukoa. Roberto Trashorras syötti pitkän pallon Alberto Buenolle, joka ampui taidokkaasti suoraan ilmasta alakulmaan.

Myöhään illalla pelattu ottelu Athletic Bilbaon ja Getafen välillä päättyi Athleticin 1-0-voittoon. Ottelun ainoan osuman viimeisteli Markel Susaeta. Kahdessa muussa päivän ottelussa Granada kaatoi Elchen 1-0, Espanyol ja Levante päätyivät maalittomaan tasapeliin.

Sarjataulukossa Rayo nousi 30:een ja Valladolid 27 pisteeseen. Granadalle kolmen pisteen lisäys oli arvokas, sillä joukkue karisti putoamispeikon ainakin hetkeksi harteiltaan. Athletic puolestaan jatkaa voiton myötä vahvaa menoaan kohti Mestarien liigan karsintoja.