Atlético Madrid nousi sarjataulukossa ainakin hetkellisesti tasapisteisiin Real Madridin kanssa. Diego Simeonen ryhmä kaatoi sarjajumbo Real Betisin maalein 2-0. Real Madrid kohtaa kierroksen omassa ottelussaan Barcelonan myöhemmin sunnuntaina.

Ottelun kulminaatiopisteeksi muodostui Braian Rodríguezin typerä käsivirhe 56. minuutilla. Tuloksena toinen varoitus ja ulosajo. Lähes heti perään Atlético siirtyi ottelussa johtoon kapteeni Gabin lujalla laukauksella.

Diego Costa iski ratkaisevan osuman reilun tunnin pelin jälkeen. Koke tarjoili päällään erinomaisen syötön, ja espanjalaistunut brasilialainen sijoitti kauden 23. osumansa La Ligassa.

Aiemmin sunnuntaina pelatussa ottelussa Sevilla kaatoi vieraskentällä Osasunan maalein 2-1. Jairo Samperio ja Carlos Bacca veivät Sevillan kahden maalin johtoon ensimmäisellä puoliskolla. Osasunalle merkittiin ottelussa peräti 18 maalipaikkaa, mutta ainoan maalinsa se onnistui tekemään vasta lisäajan loppuhetkillä. Osumasta vastasi Javier Acuña.

La Liga sunnuntaina

Osasuna – Sevilla 1-2 (0-2)
0-1 Jairo Samperio (27.)
0-2 Carlos Bacca (45+1.)
1-2 Javier Acuña (90+4.)

Real Betis – Atlético Madrid 0-2 (0-0)
0-1 Gabi (58.)
0-2 Diego Costa (64.)

Valencia – Villarreal klo 20

Real Madrid – Barcelona klo 22