Real Madridin entisen valmentajan John Toshackin mukaan Real on selkeä ennakkosuosikki sunnuntain El Clásicossa. Toshackin mielestä Barcelonalla on niin paljon vaikeuksia, että se tarvitsisi rutkasti onnea voittoon.

– Barcelona tarvitsee kaiken onnen maailmassa voittaakseen Madridin. Jos he sen tekevät, se olisi valtava yllätys, Toshack sanoi Cadena SER –radiokanavalle.

– Tämän viikonlopun jälkeen Madridilla on seitsemän pisteen etumatka Barcelonaan nähden. Saatan olla väärässä, mutta sellainen tunne minulla on.

– Näissä otteluissa on valtavasti pelissä. Minulla ei ole henkilökohtaisia intressejä, mutta tunnen, että Barcalla on joitain ongelmia.

Toshackin mukaan tuleva viikonloppu on Barcalle vain pieni paha. Tulevat vuodet eivät lupaa hyvää.

– Saattaa olla, että heidän aikakautensa on tulossa päätökseen. Kentällä olevien pelaajien kehonkieli kertoo paljon tilanteesta.

– He ovat tehneet erinomaista työtä monen vuoden ajan, mutta ongelmia syntyy. Pitkä kylmä talvi on tulossa heitä kohti, ja he tarvitsevat radikaalia muutosta.

Real Madridia kahteen otteeseen (1989-1990 ja 1999) valmentanut Toshack ei selventänyt, millaista radikaalia muutosta Barcelona hänen mukaansa tarvitsisi.