Argentiinan jalkapalloliiton puheenjohtaja Julio Grondona on vihjannut, että Barcelonan päävalmentaja Gerardo Martino voisi ottaa ohjat argojen maajoukkueen päävalmentajana kesän MM-turnauksen jälkeen. Asiasta uutisoi madridilaislehti AS.

Grondonan mukaan Alejandro Sabellan seuraaja maajoukkueluotsina löytyy hyvässä tapauksessa kaksikosta Martino-Diego Simeone. AS:n mukaan Simeone ei ole tässä vaiheessa uraansa halukas siirtymään Argentiinan maajoukkueen valmentajaksi, joten Grondonan katseet kääntynevät Martinoon.

Martinon sopimus Barcelonan kanssa päättyy kauden 2014-2015 jälkeen. AS:n kaivamien tietojen mukaan Martinon Barcelonan-asunnon vuokrasopimus päättyy kuitenkin jo parin kuukauden kuluttua, mikä Espanjan lehdistön tuntien on lisännyt bensaa liekkeihin.

Mielenkiintoisen lisän spekulaatioihin tuo Barcelonan tulevaa kautta käsittelevä kokous. Ennen Osasuna-ottelua Martino sanoi, ettei hän ole ollut kyseisessä kokouksessa, koska sellaista ei ole pidetty.

– En istuisi tässä, jos sellainen olisi ollut eikä minua olisi kutsuttu, Martino sanoi.

Vuorokautta myöhemmin entinen Fifa-agentti José María Minguella, jolla on Marca-lehden mukaan vahvoja kytköksiä Barcaan, sanoi että kokous on kyllä pidetty.

– Barcalla oli tulevan kauden päätöksiin liittyvä kokous kymmenen päivää sitten. Tata (Martino) sanoi, ettei hän voi osallistua.

On hyvin mahdollista, että Martino pysyy Barcelonassa sopimuksensa loppuun asti. Jos katalaaniseura päättää vaihtaa valmentajaa, siitä todennäköisesti tiedotetaan vasta kauden päätyttyä.