Rayo Vallecano on tekemässä huikeaa temppua tänä keväänä. Lähes koko kauden kolmen putoajan joukossa ollut Rayo voitti lauantain putoamiskamppailussa Almerían maalein 3-1. Voitto oli Rayollo jo kolmas peräjälkeen.

Alberto Bueno vei kotijoukkueen johtoon Iago Falquén antamasta kulmapotkusta. Sama mies petasi vajaan tunnin pelin kohdalla paikan Joaquín Larriveylle, jonka tarvitsi vain putata pallo maaliin.

Fernando Soriano toi Almerían maalin päähän, mutta Larriveyn toinen osuma varmisti voiton Rayolle. Maali kertoi omaa tarinaansa Rayon huippuvireestä. Huikea kolmen pelaajan syöttökombinaatio päättyi Jonathan Vieran syöttöön ja Larriveyn sijoitukseen tyhjään maaliin.

Voitto tietää sitä, että kävi Sevillan ja Real Valladolidin pelissä miten tahansa, 28. liigakierroksen jälkeen Rayo ei ole enää putoajakolmikossa. Rayon paikan punaisen viivan alapuolella otti Almería, joka on pelannut viimeiset viisi ottelua ilman voittoa.

La Liga lauantaina

Levante – Celta Vigo 0-1 (0-1)
0-1 Nolito (19.)

Rayo Vallecano – Almería 3-1 (1-0)
1-0 Alberto Bueno (38.)
2-0 Joaqúin Larrivey (57.)
2-1 Fernando Soriano (72.)
3-1 Joaquín Larrivey (77.)

Málaga – Real Madrid 0-1 (0-1)
0-1 Cristiano Ronaldo (23.)

Atlético Madrid – Espanyol 1-0 (0-0)
1-0 Diego Costa (55.)