Getafe ei vieläkään pystynyt katkaisemaan voitottomien otteluidensa putkea. Perjantaina pelattu La Liga -ottelu Granadaa vastaan päättyi 3-3-tasapeliin.

Vaikka Getafe ei voittanut, joukkue onnistui ainakin jossain määrin noudattamaan uuden valmentajansa Cosmin Contran toiveita: hyvää jalkapalloa aggressiivisuudella höystettynä. Kolme maalia täyttänee ensimmäisen vaatimuksen, ja Sergio Escuderon ulosajo toisen. SIkäli joukkueet olivat identtisiä, että myös Granadan Manuel Iturra ajettiin kentältä ulos.

Itse ottelu oli kissa-hiiri-leikkiä alusta loppuun. Kuudennella minuutilla Diego Castro vapautti pystytyötöllä Ciprian Marican, joka sijoitti pallon tyylikkäästi takanurkkaan. Reilun puolen tunnin pelin jälkeen Youssef El Arabi puolestaan pelasi pystysyötön Rikille, joka toi pienestä kulmasta Granadan tasoihin.

Muutamaa minuuttia myöhemmin Lisandro López puski Getafen johtoon. Toisella puoliskolla Granada vastasi – puskemalla tietenkin. Maalin viimeisteli El Arabi.

Getafe nousi vielä kerran johtoon Ángel Lafitan ohjauksella, mutta jälleen Granada kuittasi pelin tasoihin. Maalintekijäksi merkittiin jälleen El Arabi, jolle osuma oli 11:s La Ligassa tällä kaudella.

La Liga perjantaina

Getafe – Granada 3-3 (2-1)
1-0 Ciprian Marica (6.)
1-1 Riki (35.)
2-1 Lisandro López (38.)
2-2 Youssef El Arabi (62.)
3-2 Ángel Lafita (72.)
3-3 Youssef El Arabi (77.)